Sulabox – Uusi innovatiivinen avantopumppu

Tästä naapurisikin haaveilee tai jo omistaa.

Heitä hyvästit jääsahalle ja pidä avantosi käyttövalmiina talven läpi.

avantopumppu
avantopumppu

Sula avanto läpi talven – Pulahda suoraan avantoon ilman jään sahausta

Kuulostaako tutulta: Saavut mökille ja odotat innolla avantoon pulahtamista, mutta avantouintipaikka onkin jäätynyt umpeen. Joudut tarttumaan jääsahaan ja rautakankeen, ja avaamaan avannon lihasvoimalla. Kovalla pakkasella avanto voi olla jäässä jo seuraavana aamuna, ja joudut aloittamaan rumban uudelleen…

Et ole ainoa, ja siksi kehitimme tähän ongelmaan ratkaisun.

SulaBox tekee avantouinnista nauttimisesta entistä helpompaa. Pieni mutta pippurinen avaintopumppu pitää avantosi sulana myös paukkupakkasilta

Avantopumpun asennus on niin helppoa, että kuka tahansa voi tehdä sen käden käänteessä, ja sen käyttö on täysin vaivatonta.

Valitsemalla SulaBoxin et vain saa avantopumppua, vaan kokonaisvaltaisen, toimintavarman järjestelmän, joka takaa miellyttävän ja vaivattoman avantouintikokemuksen.

SulaBox sopii erilaisiin avantouintipaikkoihin, ja järjestelmää voidaan laajentaa tarpeen mukaan. Olipa avantouintipaikkasi pieni tai suuri, SulaBox hoitaa hommansa.

SulaBox avantopumppu pitämässä avantoa sulana laiturin vieressä

SulaBox – Kotimainen avantopumppu

SulaBox tarjoaa avantouinnin tosiharrasatajille, mökin omistajille sekä yleisille avaintopaikoille vaivattoman ja tehokkaan tavan pitää avanto sulana läpi talven. Sen toiminta perustuu ilmastuspumppuun, joka on sekä energiatehokas että hiljainen. Ilmapumpun tehtävänä on siirtää lämpimämpää vettä vesistön pohjasta pinnalle.

SulaBox on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen: sen asennus on yksinkertaista, minkä jälkeen se toimii itsestään ilman tarvetta jatkuvalle huollolle tai säädöille. SulaBoxin luotettavuus ja suorituskyky tekevät avantopumpusta ihanteellisen ratkaisun kaikille, jotka haluavat nauttia avantouinnista läpi talven ilman ylimääräistä vaivaa.

Emme tee kompromisseja laadun suhteen. SulaBoxissa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja osia. Siksi SulaBox onkin markkinoiden laadukkain avantopumppu, joka kuluttaa erittäin vähän energiaa. Käytämme korkealaatuista EPDM-kumiletkua, joka on kestävämpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin perinteinen PVC-letku.

SulaBox on suunniteltu ja valmistettu Suomessa Oulun lakeuksilla. Suomalainen suunnittelu ja valmistus on lupaus siitä, että jokainen tuote on tehty kestämään vaativissakin olosuhteissa. Kun valitset SulaBoxin, tuet kotimaista työtä ja osaamista sekä nautit huolettomasta avantouinnista vuosien ajan.

Energiatehokas ratkaisu

SulaBoxin avantopumppu on paitsi tehokas, myös erittäin energiatehokas, kuluttaen vain noin 0,041 kWh. 

Kiinteällä 0,15€/kWh sähkönhinnalla laitteen ympärivuorokautinen käyttö kustantaa vain alle viisi euroa kuukaudessa. Satunnaisemmassa käytössä käyttökustannukset ovat vain noin 10-15 senttiä per päivä.

SulaBox kuluttaa siis huomattavasti vähemmän energiaa kuin perinteiset uppopumput, jotka voivat kuluttaa jopa 1,5 kWh

Sula avanto myös paukkupakkasilla

SulaBoxin äärimmäinen teho yhdistettynä sen innovatiiviseen toimintaperiaatteeseen takaa, että avanto pysyy auki jopa kovimmissa pakkasissa. Pumppu nostaa lämpimämpää vettä vesistön pohjasta, mikä tehostaa avannon sulanapitoa ja takaa, että voit nauttia rentouttavasta avantouinnista säästä riippumatta.

Hiirenhiljainen avantopumppu

SulaBoxin avantopumpun äänitaso on vain 35–40 desibeliä, mikä on verrattavissa hiljaiseen keskusteluun tai jääkaapin hurinaan. Laitteen hiljainen toiminta takaa rauhallisen ja rentouttavan ympäristön avantouintiin, jotta voit nauttia luonnon rauhasta ilman ylimääräisiä häiriöitä.

Pitkäikäinen ratkaisu helpompaan avantouintiin

SulaBoxin ainoan sähköisen osan, ei ilmastuspumpun huoltoväli on noin 18 000 käyttötuntia, mikä tarjoaa huolettomia avantouintihetkiä ja pitkäaikaista luotettavuutta. SulaBox pitää avantosi sulana useiden vuosien ajan ilma huolta huolloista.

Mitä asiakkaamme sanovat SulaBoxista?

Lukuisat tyytyväiset SulaBoxin omistajat eivät ole väärässä – liity sinäkin tähän tyytyväiseen joukkoon ja vie avantouintikokemuksesi aivan uudelle tasolle. Sadat asiakkaamme ympäri Suomea puhuvat puolestamme.

avantopumppu

Kaikki tarvittava samassa paketissa

Kokeile itse ja ylläty! Nauti avantouinnista helpommin ja vaivattomammin

Joko olisi aika tehdä avantouinnistasi huolettomampaa ja nautinnollisempaa? Valitse SulaBox, avantouinnin uuden ajan ratkaisu. SulaBoxin ansiosta voit unohtaa jään sahaamisen – tämän kotimaisen huippuinnovaation ansiosta avantosi on aina valmiina käyttöön. SulaBox sopii täydellisesti niin kesämökeille, julkisille avannoille tai omalla rantatontille.

Tilaa SulaBox nyt ja koe, kuinka helppoa ja vaivatonta avantouinti voi olla. Tilaa omasi ja aloita uudenlainen avantouintikokemus jo tänään! Onko sinulla kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä – autamme mielellämme.

Scroll to Top